• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

LLEURE QUART MÓN

Des de Quart Món també duem a terme activitats de lleure per a nens, joves i adults per tal de fomentar hàbits i valors. Els acompanyem perquè surtin unes hores del context on viuen i coneguin més en profunditat el seu barri i la seva ciutat.

Tot aquest conjunt d’activitats i serveis pretenen afavorir l’oci saludable i la millora d’habilitats personals, socials i de comunicació entre els membres del col·lectiu i amb el seu entorn pròxim.

 

.

Grup de Lleure Infantil

 

Durant el grup de lleure, els infants surten a la plaça, a jugar al parc, es fan gimcanes sobre hàbits d’higiene, es visiten museus i s’organitzen tallers per fomentar el treball en equip.

Aquesta activitat es fa amb la finalitat de transmetre valors i actituds positives a través del joc, de tallers, excursions, convivència lúdica i participació responsable. D’aquesta manera, els infants i voluntaris passen un temps junts i els nens surten unes hores del context en què viuen, coneixent millor la seva ciutat.

Als barris del Clot i Torre Baró, de manera quinzenal els dissabtes.

Vols fer un voluntariat?

 

Colònies

 

Cada any, anem tres dies de colònies abans que acabi el curs escolar. Passem uns dies fora de l’ambient habitual, juguem, ens divertim, aprenem a compartir i a respectar els altres. També treballem valors com el treball en equip i la igualtat de gènere. Tot a través del joc.

Grups de Joves

 

Al grup de joves de Quart Món treballem valors i actituds positives posant en el centre els nois i noies i fomentant la seva participació. L’espai ens permet parlar sobre els estudis, reflexionar sobre els models de vida, conèixer altres maneres de relacionar-nos i descobrir maneres saludables de gaudir de l’oci. La intenció és que els joves adquireixin habilitats per ser més autònoms, es coneguin entre ells i desenvolupin nous interessos.

 

Activitats que fem els dissabtes de manera quinzenal.

Vols fer un voluntariat?

Sortides i festes familiars

 

Des de Quart Món també impulsem trobades de convivència en la natura amb tots els membres de la família. La finalitat d’aquestes trobades és fomentar la relació entre les diferents famílies, i entre les famílies i l’equip tècnic i voluntari de Quart Món.