• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

EQUIP QUART MÓN

Totes les tasques i accions que realitzem a Quart Món són possibles gràcies a la implicació i col·laboració d’un seguit de persones, actors i xarxes col·laboradores que treballen conjuntament per tal que l’entitat aconsegueixi els seus objectius.

 

.

Voluntariat

 

La implicació dels voluntaris i voluntàries és, sense dubte, el motor de Quart Món. Durant l’any passat, una trentena de voluntaris  van participar desinteressadament en accions que vam organitzar amb els infants i les seves famílies. 

La major part del voluntariat va participar en les activitats dutes a terme per Quart Món: educació en el lleure, reforç educatiu, acompanyament a les famílies, etc. L’entitat també va comptar amb voluntaris puntuals que van participar en tasques de manteniment informàtic o suport econòmic.

FER-ME VOLUNTARI

 

Socis i donants

 

La participació de les persones sòcies i donants, juntament amb la col·laboració dels finançadors privats, és importantíssima per al nostre projecte.

El suport dels socis i donants significa un percentatge del pressupost amb el qual comptem per desenvolupar les nostres activitats. Quant més suport aconseguim, més independència com a entitat tenim i més èxits podem collir.

COL.LABORA

TRANSPARÈNCIA

 

 

Xarxes col·laboradores

 

També hem treballat de forma coordinada amb els serveis socials de Barcelona i Montcada i amb l’Ajuntament de Barcelona, així com amb xarxes que promouen la convivència (com Apropem-nos), que treballen pel dret a l’habitatge (la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Barcelona i Montcada) i que promouen la inserció laboral (Formació i Treball).

Durant l’últim any també hem posat èmfasi en els drets dels infants i en els drets de les famílies que són víctimes de desallotjaments forçosos. Per tal d’aconseguir-ho hem comptat amb l’orientació d’entitats com Educo i Amnistia Internacional, i hem donat a conèixer la nostra tasca a l’escola Mare de Déu dels Àngels i a l’Assemblea Cultural Galega de Barcelona.

També hem col·laborat amb la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar i hem format part de l’organització d’un recompte nocturn per saber quantes persones dormen als carrers de Barcelona.

TREBALL EN XARXA