• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

Curs 2011-2012: La crisi dins de la crisi

La crisi està afectant moltes famílies a Catalunya i copeja encara més a les persones més fràgils que viuen en exclusió. Les famílies que acompanyem des de Quart Món són un exemple: elles ja estaven en crisi abans que arribés aquesta crisi.
Aquestes famílies van arribar a Barcelona fa més de 15 anys, deixant enrere Galícia i Portugal per instal·lar-se amb les seves caravanes i camions i buscar oportunitats per viure dignament. Des de fa dos anys, han empitjorat les seves condicions de vida per l’arribada de nous desallotjaments i per l’augment de la pressió durant la seva feina informal de recollida de cartró.
Durant el curs 2011-2012, la nostra entitat ha estat present en el dia a dia de 44 famílies, acompanyant-les en les seves necessitats i en situacions de desalllotjaments i amb activitats de lleure i suport educatiu per a una trentena de infants i joves.
Tota aquesta feina no hagués estat possible sense la implicació de la quinzena de persones voluntàries que porten a terme les activitats ni sense la col·laboració d’altres entitats, empreses i d’administracions públiques. A tots i totes, gràcies!

LEAVE A COMMENT