• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

Amistat, la paraula que ens uneix a Amics del Moviment Quart Món!

Què significa per a vosaltres la paraula amistat? A Amics del Moviment Quart Món hem preguntat als infants i famílies que acompanyem i als voluntaris i voluntàries del nostre equip i moltes de les definicions coincideixen. Tots i totes parlen d’amor, ajuda, empatia… de sentiments que ajuden a transformar.

L’amistat és el sentiment que ens mou amb els infants i famílies que acompanyem a Amics del Moviment Quart Món. La incorporem al nostre nom d’entitat, és la paraula destacada del nostre logo i, sobretot, és un valor i una actitud que intentem fomentar cada dia.

Aquest 2018, l’hem practicat cada vegada que hem visitat alguna de les 65 famílies que acompanyem.També amb els 56 infants i joves que venen a les activitats de lleure i de suport escolar i que s’han s’enfrontat per primera vegada a les divisions i les multiplicacions, han après a viatjar en metro per Barcelona i venen contents i contentes a les activitats perquè s’ho passen bé.

Hem preguntat als infants i les mares que acompanyem què significa per a ells la paraula amistat, i també als voluntaris i voluntàries de l’entitat. Ens han dit això!

  • L’amistat significa donar amor i també rebre’l, estimar els altres com són i sense jutjar, compartir. I fer, tot això, de manera incondicional.
  • Ajudar els altres i deixar-se ajudar és amistat. Implica, també, tenir empatia amb la persona.
  • Un detall important de l’amistat és que no importa el temps ni la distància perquè els amics i amigues estan sempre.
  • L’amistat es transmet amb bondat, estant al costat de l’altre.

La vostra amistat és imprescindible

L’amistat no té límits, per això volem ser més amics i amigues, per fer més fort el projecte d’Amics del Moviment Quart Món i seguir lluitant a favor de la inclusió social. Ens encantaria comptar amb la vostra amistat perquè junts i juntes podrem fer més coses. Us hi apunteu?

LEAVE A COMMENT