• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

El 16 de març, vine al concert!

El dissabte 16 de març, us convidem a una nit de música a favor d’Amics del Moviment Quart Món amb els Gospel 4 Cors. Volem celebrar que, gràcies al suport de moltes persones, fa 20 anys que existim i acompanyem famílies que viuen en habitatges inestables. El concert serà a l’escola Jesuïtes Clot i ja podeu reservar l’entrada!

Quan i on serà? Anoteu a l’agenda el dissabte 16 de març, a les 20:45h. L’escenari estarà al teatre de l’escola Jesuïtes Clot (mapa per arribar-hi).

Qui actuarà? Els Gospel 4 Cors, que està format per cantaires de quatre grups diferents: Gospel Clot, Gospel BonPas de Ball, Gospel Raval de Barcelona i La Colmena Gospel.

Quant val l’entrada? El preu és de 6€. La pots comprar directament al concert, una estona abans, i també les pots reservar aquí.

Per què fem aquest concert? Volem celebrar que fa 20 anys que Amics del Moviment Quart Món existim i que acompanyem famílies que viuen situacions vulnerables i en habitatges inestables. En aquest temps, hem acompanyat un centenar de famílies i ho volem seguir fent. Els diners que recollim en aquest concert solidari ens ajudaran a seguir endavant amb les nostres activitats!

I si no pots venir al concert? La nostra il·lusió és que gaudeixis d’una nit de gospel amb nosaltres però, si no pots venir i ens vols donar un cop de mà, t’oferim col·laborar a la fila zero. El número de compte és ES75 2100 0591 48 0200155731; també pots fer un donatiu clicant aquí!

LEAVE A COMMENT