• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

Maneres molt diverses de col·laborar, quina és la teva?

Amb un espai per poder fer els deures amb els infants, organitzant un taller de cuina sostenible amb el grup de dones, pensant i dissenyant el nostre logo, recolzant les activitats de lleure a través d’un portal de microdonacions… són alguns exemples del suport que hem rebut durant aquest 2018. Ens ha arribat de persones individuals, empreses, escoles i altres entitats. Us ho expliquem!

No ens cansem de dir-ho: el projecte d’Amics del Moviment Quart Món neix d’un sentiment d’amistat amb els infants i famílies que coneixem i acompanyem però també és possible gràcies a la implicació de persones anònimes, empreses i altres entitats.

Entitats que ens ofereixen activitats!
Aquest 2018 hem posat en marxa un grup de dones per fer activitats formatives i de lleure. Al novembre, ens vam juntar per cuinar i aprendre receptes saludables, sostenibles i amb un baix pressupost de la mà dels Espigoladors. El grup de joves que es troba els dissabtes, també ha aprofitat la invitació de la fundació Antoni Tàpies per visitar l’exposició Giving Voices sobre la realitat de les dones i els infants sirians refugiats i aprendre més sobre no violència i pau.

Empreses que ens donen el seu temps.
L’ajut de l’empresa Ntity ha estat molt important per a nosaltres aquest any. De manera desinteressada, ens han ajudat a crear un nou logotip i ens han dissenyat nous tríptics, targetes de visita i plafons per donar a conèixer la tasca de la nostra entitat. Un altre exemple de suportés l’acció de voluntariat corporatiu que hem fet amb vuit treballadors i treballadores de l’empresa BIC, que ens han ajudat a posar ordre a la nostra biblioteca!

Equipaments que ens cedeixen espais.
Moltes de les activitats que fem amb els infants i adults les portem a terme a la nostra seu, al barri del Clot, però moltes altres les organitzem als barris de Torre Baró i la Verneda i la Pau gràcies als espais que ens cedeixen el centre cívic Zona Nord, la parròquia del Santíssim Sacrament i, des de fa unes setmanes, l’institut Salvador Seguí.

Entitats que ens conviden a explicar la nostra feina
Explicar què fem i per què ho fem és també un dels nostres objectius. Aquest any, ho hem fet també forade Barcelona gràcies a l’ajuntament de Bigues i Riells, que ens va convidar a la primera jornada solidària del municipi.

Ciutadans i ciutadanes que s’impliquen econòmicament
El pressupost del nostre entitat es pot fer realitat gràcies a fons públics i privats i al suport de persones anònimes que s’impliquen com a donants i sòcies. Aquest ajut és molt important per donar continuïtat al projecte.

I tu, com et pots sumar?

Aquest 2018, hem acompanyat 65 famílies, hem organitzat activitats de lleure i de suport educatiu amb 56 infants i joves i hem engegat dues noves activitats: un grup de lleure amb infants al barri de la Verneda i la Pau i una activitat d’alfabetització i formació amb 10 dones al barri del Clot. Però encara podem fer més coses si ens dones un cop de mà!

Pots sumar-te al nostre repte de microdonacions d’aquest nadal: ens servirà per comprar targetes de metro per a les activitats de lleure amb infants i adults, per aprendre a utilitzar el transport públic i descobrir Barcelona!

També pots fer un donatiu al nostre projecte en general, entrant aquí o directament al nostre compte bancari: ES0630250001161433557083.

LEAVE A COMMENT