• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

Volem jugar per arribar més lluny! Ens ajudeu?

Els mesos de novembre i desembre, ens apuntem a la iniciativa del Giving Tuesday i del portal Mi Grano de Arena per donar a conèixer projectes socials i convidar a participar. Des d’Amics del Moviment Quart Món participem posant en valor les activitats de lleure que fem amb els infants, els joves i un grup de dones. Voleu col·laborar?

Què és per a vosaltres jugar? Per a Amics del Moviment Quart Món significa fomentar la creativitat, treballar en equip, respectar els companys i companyes, tenir cura del material, sortir al parc del barri o descobrir algun indret de Barcelona. En un únic concepte: lluitar contra l’exclusió!

A la nostra entitat fomentem les activitats de lleure amb petits i grans. Aquest curs, tenim en marxa tres grups amb infants que viuen als barris del Clot, La Verneda i Torre Baró, un grup de joves i un de dones. Us expliquem com podeu col·laborar!

1. Ens podeu ajudar amb un donatiu. Ens servirà per moure’ns en transport públic, fer sortides i excursions i descobrir el barri i la ciutat.
2. També necessitem voluntaris i voluntàries que s’impliquin en el projecte, persones voluntàries motivades a treballar amb infants i sensibles a les problemàtiques socials.

Aquest curs, 56 infants i joves participen a les activitats de lleure i 11 dones s’han implicat en els grups d’alfabetització i de lleure amb adults. Amb tots i totes, volem fer sortides i excursions per aprendre a utilitzar el transport públic i millorar l’autonomia, descobrir el barri i la ciutat, i tots els recursos que ens ofereixen.

Més informació:
Podeu col·laborar amb un donatiu i fent-vos socis i sòcies, clicant aquí.
Podeu conèixer més sobre les activitats de lleure.