• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

Busquem persones voluntàries, us hi sumeu?

En uns dies comencem les activitats amb els infants, els joves i els adults que acompanyem a Amics del Moviment Quart Món i necessitem ser més persones voluntàries als equips. Busquem voluntaris i voluntàries per a les activitats de lleure, per al reforç escolar i també per participar en el grup de dones.

Us podeu apuntar a qualsevol de les oportunitats de voluntariat omplint aquest formulari, escrivint a info@amicsquartmon.org o trucant al telèfon 635886930.

Activitats de lleure amb infants

Voluntariat a Amics del moviment Quart MónQuè pots fer? Dinamitzar activitats de lleure on participen infants de 5 a 12 anys i que promoguin l’educació en valors i les seves habilitats.

Quan? Dissabte de 10h a 14h, de manera quinzenal, durant tot el curs escolar. També pot ser cada dimecres a la tarda, de 16:30h a 18:30h.

On? Als barris del Clot i Torre Baró, els dissabtes. Al barri de La Verneda, cada dimecres.

Què cal tenir en compte? Necessitem persones voluntàries motivades a treballar amb infants, dinàmiques, convençudes del treball en equip i sensibles a les problemàtiques socials.

Més informació sobre les activitats de lleure!

 

Suport i reforç escolar amb infants i joves

Voluntariat a Amics del Moviment Quart MonQuè pots fer? Donar un cop de mà als infants i joves amb els seus deures i en la millora de les seves habilitats i hàbits per a l’estudi.

Quan? Una o dues tardes, de dilluns a divendres, de 16:30h a 19h.

On? Barris del Clot i La Verneda i la Pau (Barcelona).

Què cal tenir en compte? Necessitem persones voluntàries motivades per acompanyar infants i joves amb dificultats acadèmiques en els deures escolars i altres activitats formatives, sensibles a les problemàtiques socials i amb capacitat per portar un grup d’infants.

Més informació sobre les activitats de suport educatiu!

 

Activitats lúdico-formatives amb dones

Voluntariat Amics del Moviment Quart MonQuè pots fer? Participar en les activitats que organitzem amb diferents dones que acompanyem. Les activitats lúdiques busquen posar en valor els interessos i habilitats de les dones; les activitats formatives busquen fomentar la seva autonomia, ensenyant a llegir i escriure d’una manera adaptada.

Quan? Dimarts i dijous, de les 11:30h a les 13h, per al grup d’alfabetització. Divendres entre les 16:30h i les 19h, en el cas de les activitats lúdiques.

On? Barri del Clot (Barcelona).

Què cal tenir en compte? Necessitem persones voluntàries motivades per treballar amb adults, dinàmiques i amb bon humor, convençudes del treball en equip i sensibles a les problemàtiques socials.

Més informació sobre les activitats formatives amb adults.

Moltes gràcies per voler implicar-te com a voluntari/a aquest curs 2018-2019! Per fer un voluntariat a activitats com les que fem a la nostra entitat, la llei demana tenir el certificat d’antecedents penals i de delictes de naturalesa sexual. No et preocupis pel tràmit, el podem fer des de la nostra entitat directament.