• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

Busquem persones voluntàries, us hi sumeu?

Amics del Moviment Quart Món som una entitat de voluntariat i l’acompanyament i les activitats que fem amb els infants, els joves i els adults no serien possible sense les persones voluntàries. Busquem voluntaris i voluntàries per al proper curs 2019-2020, us hi sumeu?

Us podeu apuntar a qualsevol de les oportunitats de voluntariat omplint aquest formulari, escrivint a info@amicsquartmon.org o trucant al telèfon 635886930.

Activitats de lleure amb infants i joves

Què pots fer? Dinamitzar activitats de lleure on participen infants de 5 a 12 anys o joves de 13 a 17 anys. Es tracta d’activitats que promoguin l’educació en valors i les habilitats dels nois i noies.

Quan? Dissabte de 10h a 14h, de manera quinzenal, durant tot el curs escolar.

On? Als barris del Clot i Torre Baró.

Què cal tenir en compte? Necessitem persones voluntàries motivades a treballar amb infants o adolescents, dinàmiques, convençudes del treball en equip i sensibles a les problemàtiques socials.

Més informació sobre les activitats de lleure!

Suport educatiu amb infants i joves

Què pots fer? Donar un cop de mà als infants i joves amb els seus deures i en la millora de les seves habilitats i hàbits per a l’estudi.

Quan? Una o dues tardes, de dilluns a divendres, de 16:30h a 19h.

On? Barris del Clot i La Verneda i la Pau (Barcelona).

Què cal tenir en compte? Necessitem persones voluntàries motivades per acompanyar infants i joves amb dificultats acadèmiques en els deures escolars i altres activitats formatives, sensibles a les problemàtiques socials i amb capacitat per portar un grup d’infants.

Més informació sobre les activitats de suport educatiu!

Activitats lúdico-formatives amb dones

Què pots fer? Dinamitzar l’activitat d’alfabetització, els tallers i sortides lúdiques que organitzem amb diferents dones que acompanyem. Les activitats lúdiques busquen posar en valor els interessos i habilitats de les dones; l’activitat d’alfabetització busca fomentar l’autonomia, ensenyant a llegir i escriure d’una manera adaptada.

Quan? Dos matins, de dilluns a divendres, de les 11:30h a les 13h.

On? Barri del Clot (Barcelona).

Què cal tenir en compte? Necessitem persones voluntàries motivades per treballar amb adults, dinàmiques i amb bon humor, convençudes del treball en equip i sensibles a les problemàtiques socials.

Més informació sobre les activitats formatives amb adults.

 

Suport en comunicació web i xarxes socials

Què pots fer? Volem donar a conèixer la tasca de la nostra associació i sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de les persones que acompanyem. Busquem persones que puguin ajudar en tasques de redacció periodística, gestió de pàgina web i xarxes socials i que ens ajudin a generar noves idees i accions per ampliar la nostra comunicació.

Quan? Un matí o una tarda a la setmana. Es pot realitzar presencialment i també online.

Què cal tenir en compte? Necessitem persones voluntàries proactives, amb capacitat de redacció, apassionades per la comunicació digital i sensibles a les problemàtiques socials.

LEAVE A COMMENT