• c/Clot 21-23, baixos. 08018, Barcelona
  • +34 635 886 930

El diumenge 23 ens associem a la festa, veniu?

Aquestes festes de la Mercè, 170 entitats socials de Barcelona estarem a la plaça Catalunya mostrant la feina que fem a tota la ciutadania. Amics del Moviment Quart Món també hi participem! Ens trobeu el diumenge 23 a la tarda, entre les 18:30h i les 20h, amb un taller de xapes reivindicatives a favor de l’habitatge digne i la igualtat de gènere. Us hi esperem!

La plaça Catalunya de Barcelona acollirà durant les festes de la Mercè, l’Associa’t a la Festa, tot un desplegament d’activitats i tallers i actuacions musicals i artístiques que posaran sobre la taula els drets i els valors socials.

Hi participen 170 entitats socials de la ciutat i Amics del Moviment Quart Món som una d’elles! Ens veniu a veure i us expliquem en directe la nostra feina? Ens trobareu a la carpa blava que hi haurà instal·lada a la plaça Catalunya, el diumenge dia 23 entre les 18:30h i 20h.

Amics del Moviment Quart Món som una entitat de voluntariat que, des de fa 20 anys, acompanyem en el seu dia a dia infants i famílies que viuen situacions molt difícils i que no tenen accés a un habitatge digne a Barcelona. Reivindiquem els drets de les persones i per això, a l’estand que tindrem a la plaça Catalunya, organitzarem un taller de xapes reivindicatives a favor de l’habitatge digne i la igualtat de gènere!

Aquestes festes de la Mercè, associeu-vos a la festa!